Ember

Királylány, aki eltévedt a Himaláján 16.

Életet adtam a Fiamnak, és Ő életet adott nekem. Az Anyának. A Királylány Királynővé lett cirka 8 év alatt. Plusz, amit előtte élt meg. Törzsfejlődésben mérve nem is futott rossz időt.   Chapter 16. A jelen.     Kedvesek. Elérkeztünk a jelenhez. A történet nem áll meg, de itt írásként befejeződik. Talán lesz belőle könyvecske,… Tovább »

Királylány, aki eltévedt a Himaláján 14.

Megérkeztem a „Valaki Más” sráchoz. Furcsa volt ennyi idő után újra élőben látni. Érezni az illatát, a lénye sugárzását. Igyekeztem nem siheder fruskaként viselkedni. Ezt az énem simán előcsalogatta, ahogy rám nézett. Egyből én voltam a „kislány” Ő meg a „nagy fiú”. Szerettem kicsinek lenni. Na, nem úgy! Hanem úgy, ahogy a Férfi mellett érzi… Tovább »

Királylány, aki eltévedt a Himaláján 13.

És bizony bizony, ahogy az lenni szokott a mesékben, betoppant a Királyfi. Emlékeztek arra a „Valaki Más” srácra? Ebben az időben már két éve cölibátusban éltem. Egyesek mondhatnák, rám fért volna már egy két kiadós entyem pentyem, de nem mondta senki, mert nagyon nem tudta senki. Aki meg tudta, az úgy is szeretett, ahogy éppen… Tovább »

Királylány, aki eltévedt a Himaláján 7.

Azért az a „Valaki Más” srác történet nem halt el teljesen mielőtt elkezdődött volna. A virtuális társas hálózatok csodái és melléktermékei hasznosak is tudnak lenni. Lehetett vele levelezgetni. Másra úgy se futotta, meg egyébként is ugye még papíron férjem volt vagy mi, bár a valóságban már messze nem. Meg neki volt párja. Szóval ez a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!