Ember

Királylány, aki eltévedt a Himaláján 16.

Életet adtam a Fiamnak, és Ő életet adott nekem. Az Anyának. A Királylány Királynővé lett cirka 8 év alatt. Plusz, amit előtte élt meg. Törzsfejlődésben mérve nem is futott rossz időt.

 

Chapter 16.

A jelen.

 

 

Kedvesek. Elérkeztünk a jelenhez. A történet nem áll meg, de itt írásként befejeződik. Talán lesz belőle könyvecske, novella, bármi. Vagy semmi.

Párkapcsolatom érdekes. Munka, amiért ma tisztességes fizetést adnak nincs. Munka van, a gyerekkel. Oktatása, fejlesztése, ellátása. Ez pillanatnyilag nulla forintot ér… nem munka...

Eltévedtem-e vagy sem? Már nem ítélkezem. Most ez van, majd lesz más is. Haladok, és figyelek. Élek a lehetőségekkel és élvezem az életet. Minden cseppjét. Minden rosszalló megjegyzését, minden becsmérlését. Már nem félek. A mumusok előkerültek. Szembe néztem velük és az ölembe ültettem mindet. Együtt vagyunk, szeretem őket. Nem utasítom el többé az ÉLETET. Megengedem, hogy élődjön és megmutassa sokszínűségét. Nincs többé jó vagy rossz. A dolgok vannak. És mindenben a szeretet fénye ragyog. Mindenki szeret. Néha esetlenül, néha görcsösen, néha bántóan. Néha a dolgok félre siklanak. De semmi baj. Öleld magadhoz mindet. A mindenséget. Szennyében és mocskában, szépséges ragyogásában. Bőven több erőd van Kedves Olvasó, mint amit feltételezel magadról leggyengébb pillanataidban.

Mindenki története fontos. A Tied is kedves olvasó! Bármilyen nullának is érzed magad néha (sokszor). Fontos vagy. S ha úgy érzed ez nem így van, akkor tévedsz. Minden reggel, amikor felkelsz jusson eszedbe, hogy valami értelme biztos van annak, hogy létezel és érzel. Adj neki értelmet. Ha akarod az elméddel, ha akarod a szíveddel, ha akarod mindkettővel, vagy egyikkel se. Mert bárhogyan is élj, az mindig igaz és fontos.

Nincs elvesztegetett lépés, cselekvés, gondolat, pillanat. Egyet tudsz! Irányítani önmagadat! Hogy miről mit gondolsz. Mivel kapcsolatban hogyan érzel, hogyan reagálsz. Ez az életed. Ahogy Te megéled. Ez az, amit magaddal viszel halálodkor.

Ragyogj át a mindennapokon. Ragyogj belső békédben és örömödben. Ünnepeld a percet, hogy vagy és élsz. Bármilyen is legyen az éppen szerinted. Nincs jó vagy rossz. Az csak a Te ítéleted az életedről, vagy magadról, másokról. Lépj túl ezeken Barátom. Láss tovább a hegyeken, a völgyeken, a ködön, a napon.

Minden ember egyért küzd, a szeretetért. Elismerés, dicséret, siker, rajongás, csodálat. Mind a szeretet álneve. Álneve, mert szeretet a sajnálat, az alázat, az alávetettség, a szolgaság is. Mindenben ez van. Tehát kedves olvasó, vedd észre, hogy bármi is motiváljon az életedben, párkapcsolatodban, a munkádban, azt mikor teszed azért, hogy úgy érezd, valaki szeret.

Szeresd magad. Szeresd magad, mikor senki sem szeret. Öleld magad, mikor senki sem teszi. Vigyázz magadra, ha nincs melletted senki, aki vigyázzon rád. Rá fogsz jönni, hogy a világ mennyire szerethető hely, és mennyire vigyáz is rád. Eljön az idő, amikor felébred az Ősbizalmad az Élettel kapcsolatban. Eljön az idő, mikor nem leszel megvehető, manipulálható azért, hogy szeretetet, elismerést érezz. Eljön az ideje a teljes szabadságnak. Így. Hogy mindent megadsz magadnak, amit mástól várnál. Öleld magadhoz minden félelmed, rettegésed, mintha kisgyermeket nyugtatnál. Így együtt, minden részeddel egységben az életed ÉLNI kezd.

Jó utat Kedves Barátom. Nem vagy egyedül. Még akkor sem, ha erre esküszöl.

 

Köszönöm Fiamnak, csodálatos vagy. Köszönöm Családomnak, csodásak vagytok. Köszönöm Szerelmemnek, csodálatos vagy. Köszönöm Barátaimnak, csodálatosak vagytok. Köszönöm magamnak, hogy létezem, és LÁTLAK Titeket. Köszönöm azt is, amit kimondani nem lehet. Köszönöm, hogy Élek.

Mentés

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!